Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Juny 2008 - CLOENDA DE LA PRIMERA EDICIÓ DEL “Voluntariat per la llengua” a Sant Feliu de Guíxols
El dia 6 de març de 2008 es va iniciar la primera edició del programa “Voluntariat per la llengua” a Sant Feliu de Guíxols amb 36 persones, entre voluntaris i aprenents, que s’han trobat un cop per setmana per conversar en català, durant un mínim de 10 setmanes, tot passejant pel carrer, en un bar, anant a comprar plegats, etc.
Per portar a terme aquesta iniciativa, el Servei Comarcal de Català del Baix Empordà (Consorci per a la Normalització Lingüística) ha comptat amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i amb la col·laboració de dues entitats de Sant Feliu de Guíxols: Teixidors de Xarxes (que ja havia format parelles lingüístiques l’any passat) i Plataforma per la Llengua Empordà (que ha visitat bars i restaurants per oferir-los d’esdevenir establiments col·laboradors del programa). Davant la bona acollida que ha rebut aquesta iniciativa, s’ha programat  una segona edició del programa a partir de la tardor, el seguiment de la qual ja serà a càrrec de l’Oficina de Català de Sant Feliu de Guíxols, que està previst que comenci a funcionar a partir de l’1 de setembre d’aquest any, i que s’ubicarà a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, dins el monestir.
“Voluntariat per la llengua” és un programa de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies