Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Juliol 2008 - SERVEI DE MEDIACIÓ DEL BAIX EMPORDÀ
Actualment, el servei dis-posa de quatre mediadores interculturals que treballen arreu de la comarca amb la voluntat de contribuir a una millora de la comunicació i la convivència en àmbits tals com centres educatius i sanitaris com l’Hospital de Palamós o els diferents ABS de la comarca informant i assessorant  diferents col·lectius sobre els drets i obligacions. A més existeix una borsa de traductors de quinze persones que donen suport a les tasques i objectius del Pla comarcal.
A més de les mediacions que es fan en els  àmbits esmentats, el Servei de Mediació del Consell Comarcal realitza un esforç en la intervenció comunitària com és la Taula de participació i salut de la comarca, que ha realitzat un seguit de sessions d’acollida en salut per als nous ciutadans.
En diferents ajuntaments també s’està col·laborant en l’acollida comunitària de persones que acaben d’arribar al municipi.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies