Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Juliol 2008 - INAUGURACIÓ DEL CRAE BAIX EMPORDÀ, A SANT FELIU DE GUÍXOLS
El passat 11 de juliol  Carme Capdevila, conse-llera d’Acció Social i Ciutadania,de la Generalitat de Catalunya; Ricard
Herrero president del Consell Comarcal del Baix Empordà, i Pere Albó, Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, van presidir  l’acte d’inauguració del Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) Baix Empordà al municipi de Sant Feliu de Guíxols.
L’ obertura del centre ha estat possible gràcies a la cessió d’un pis per part de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols al Consell Comarcal del Baix Empordà. Per a la rehabilitació el Consell va rebre una subvenció de 60.000€ del Departament d’Acció Social i Ciutadania.
La creació d’aquest centre suposa cobrir la mancança, pel que fa a recursos assistencials, per a infants i adolescents del Baix Empordà.
El centre, de titularitat del Consell Comarcal i gestionat per la Cooperativa Escaler, es defineix com un recurs amb funció assistencial i educativa, amb una funció substitutòria temporal de la família. S’ofereixen dotze places, totes concertades, a menors d’entre tres i divuit anys.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies