Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Juliol 2008 - CALES I CAMINS DE RONDA DEL BAIX EMPORDÀ
Atès que cada vegada desperta més interès conèixer els camins que voregen la costa baixempordanesa, la Comissió Turística del Baix Empordà, ha decidit crear una eina que permeti descobrir els trams on passejar i gaudir, amb tranquil·litat, del paisatge costaner, i accedir a les cales més amagades d’aigües cristal·lines. Des d’aquests camins de ronda es poden observar panoràmiques excepcionals d’alts penya segats que s’acaben abruptament al mar.
Per donar a conèixer aquest patrimoni natural de la costa  es publicarà un fullet amb informació detallada de cada camí de ronda, la dificultat, la distància, el desnivell acumulat, així com alguns punts d’interès que configuren l’atractiu del camí. També s’hi detallen les cales que es poden descobrir durant el passeig i les seves característiques, amplada, llargada, el tipus de sorra i els serveis bàsics.
Aquest es podrà trobar properament a les oficines de turisme del Baix Empordà i a l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies