Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Juliol 2008 - “VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA”
El dia 2 de juliol va tenir lloc, al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, l’acte de cloenda de la segona edició del programa “Voluntariat per la llengua” de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró. En aquesta edició, hi van participar vuit voluntaris i onze aprenents que van formar cinc parelles i tres trios. Una d’aquestes parelles i un trio s’han mantingut de la primera edició, però la resta de participants varen començar les converses a finals d’abril, coincidint amb l’inici de la segona edició del programa. L’acte de cloenda va anar a càrrec de Caterina Corominas, regidora de Cultura de l’Ajuntament, que va agrair a totes les parelles l’interès per cedir una part del seu temps per dedicar-lo a conversar en català: als voluntaris per ajudar els aprenents a agafar fluïdesa i confiança a l’hora de parlar en català i als aprenents per l’interès que tenen a aprendre la nostra llengua. Està previst que la tercera edició del programa comenci a la tardor.
“Voluntariat per la llengua” és un programa de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies