Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


OCTUBRE 2010 - TALLER ATENCIÓ AL PÚBLIC CULTURALMENT DIVERS

Organitzat pel Pla de Ciutadania i Participació del Consell Comarcal del Baix Empordà, ha estat finançat per la Secretaria per a la Immigració i la formació ha anat a càrrec de Rafa Crespo d’Unescocat. S’ha celebrat a la Sala de Plens del Consell el dia 26 d'octubre.

Té per objectiu ser una eina facilitadora de la tasca diària d’atenció a persones de diferents procedències aprofundint en el fet migratori. Vol promoure el coneixement de les cultures d’origen i difondre eines que permetin repensar les actuacions que es porten a terme. En definitiva, pretén proporcionar elements per identificar perfils i poder atendre la diversitat.

Hi han participat 38 tècnics de diferents àmbits com: salut, atenció al ciutadà, padró, habitatge, consum, treball, consorci per a la normalització lingüística, aules d’adults, etc. dels ajuntaments de Palamós, Palafrugell, La Bisbal d’Empordà i Celrà. Els dels consells comarcals de Baix i Alt Empordà i Consorci del Gironès.

La valoració de la jornada ha estat molt satisfactòria perquè ha permès treballar inquietuds i temes amb els que es troben els diferents professionals de l’administració.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies