Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2011 - EL CONSELL PRESENTA A GIRONA LES CAMPANYES I JORNADES GASTRONÒMIQUES DEL BAIX EMPORDÀ PEL 2011

El Consell Comarcal del Baix Empordà va presentar el diumenge 20 de febrer, a l’estand de la Gastroteca.cat. del Fòrum Gastronòmic, les campanyes i jornades gastronòmiques que se celebraran al Baix Empordà durant el 2011.

Va presidir l’acte Àngel Planas, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà qui va destacar la varietat i qualitat dels productes empordanesos així com la implicació empresarial, amb la participació de més de 100 restaurants i fins a 14 propostes gastronòmiques recollides en el calendari gastronòmic anual editat pel Consell, el qual es va distribuir entre els assistents a la presentació i als visitants del Fòrum Gastronòmic.

 

Les campanyes i jornades que se celebren aquest any són:

 

La Garoinada i es Niu a Palafrugell; el Menú de l’Olla de Peix, el Menú de la Gamba i el Menú de l’Escamarlà, a Calonge-Sant Antoni i Palamós; Pals i la Cuina de l’Arròs a Pals; les receptes de l’àvia a La Bisbal d’Empordà; la Cuina de l’Horta i la Cuina de l’Aviram a Peratallada; el Peix de Roca a Begur; la Cuina del Peix Blau Ganxó a Sant Feliu de Guíxols; Tastets de Mar: La Clova i la Poma a la Cuina, a Torroella de Montgrí–L’Estartit; i la Cuina del Bolet a Santa Cristina d’Aro.

 

En finalitzar l’acte es va realitzar una petita degustació de productes de l’Empordà. Fins dimecres es pot participar en el sorteig d’una cistella de productes representatius de l’Empordà a l’estand de la Gastroteca. cat.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies