Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


FEBRER 2011 - ES PRESENTA A ULLÀ EL PLA DE BARRIS DEL MUNICIPI

El passat dissabte 26 de febrer amb una assistència considerable de conciutadans es va fer la presentació del Pla de Barris d’Ullà. Va presidir l’acte Josep López Ruiz, alcalde del municipi i com a convidades hi van assistir Magda Casamitjana, alcaldessa de Roses, qui va manifestar els beneficis i les dificultats que presenta portar a terme un pla d’aquestes característiques i Marina Geli, exconsellera de Salut.

 

Aquest projecte, que compta amb la col·laboració tècnica del Consell Comarcal del Baix Empordà, desenvoluparà un pla de millora basat en l’adequació de l’espai urbà, la creació d’aparcament, la millora de l’espai públic, la dotació d’espais verds, la millora d’itineraris per a vianants, la integració social dels col·lectius més desfavorits, la cohesió social de tots els veïns i veïnes, la dinamització econòmica i la incorporació de les tecnologies de la informació.

 

També es va presentar el primer butlletí del Pla de Barris d’Ullà, que pretén ser l’eina de comunicació entre els veïns i veïnes sobre quines actuacions pretén desenvolupar, els terminis d’execució i l’estat de finançament. Paral·lelament, es van efectuar diferents activitats lúdiques i un procés participatiu on tots el ullanencs i ullanenques van poder fer propostes de millora sobre els canvis i necessitats que el projecte del Pla de Barris ha de tenir en compte per construir l’Ullà del 2018.

 

El resultat de la posada en marxa es valora positivament en tant que els participants es van mostrar actius durant tot l’acte la qual cosa manifesta un bon inici del Pla de Barris.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies