Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2011 - UNA VUITANTENA D’ASSISTENTS A LA INNOBE, I MOSTRA D’INNOVACIÓ DEL BAIX EMPORDÀ

 En el context de crisi econòmica actual, les empreses han de ser competitives, aconseguint un producte diferenciat que trobi el seu lloc al mercat o obrint nous mercats, on la innovació actuï en qualsevol nivell dels seus processos.

La INNOBE, que ha presentat Ricard Herrero, president del Consell Comarcal del Baix Empordà s’ha portat a terme aquesta tarda a l’Edifici El Mundial de la Bisbal d’Empordà, i ha comptat amb la col·laboració de diversos ajuntaments de la comarca. Pablo Lara, director d’Innovació de la UOC, ha dinamitzat el Workshop Taller i ha realitzat la conferència Innovació Oberta.

A continuació s’ha portat a terme el Networking per fomentar l’intercanvi empresarial entre els assistents i les empreses Llenas Natur Cork, Ivet Bazaco Ceramista, Centherbes infusió de ratafia, Biotàctex, Aeroservice Viladair, Sozialnet Soluciones i Barbacoas.com, que han mostrat productes i serveis de valor.

Les empreses Wikiloc, Scoop Project Solutions, Multitherapy Body Plus SL i Nockin, reconegudes per la seva trajectòria innovadora en diversos sectors com són el de noves tecnologies, el mèdic, el turístic i el social, han exposat els seus projectes empresarials en la Taula d’Experiències, presentada per David Muniega, Director de l'Oficina Oberta d’Innovació de la UOC.

Durant la cloenda, a càrrec d’Àngel Planas, vicepresident primer del Consell Comarcal del Baix Empordà i de Mònica de Llorens, directora territorial de la UOC a Girona, s’ha remarcat que, malgrat la crisi, s’estan portant a terme projectes innovadors de valor que contribueixen a dinamitzar el territori i a generar riquesa.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies