Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


ABRIL 2012 - EL CONSELL COMARCAL ASSISTEIX AL SALÓ INTERNACIONAL DEL TURISME A CATALUNYA (SITC)

El SITC, el saló líder del sector turístic a Catalunya, és una de les cites més importants de l’any per als aficionats a viatjar. Amb una variada oferta de destinacions nacionals i internacionals de 50 països, potencia enguany els formats turístics especialitzats que permeten al viatger viure experiències a la carta, adaptades a les seves preferències.
En aquesta edició, la Mediterrània, la regió turística més important del món amb més de 200 milions de viatgers a l’any, hi ha tingut un paper rellevant. S’hi han presentat més de 20 destinacions que ofereixen múltiples possibilitats per gaudir de la natura, l’esport, la cultura i la gastronomia mediterrànies, entre les que destaquen les costes espanyoles, França, Grècia, Croàcia, Israel, Turquia i els països de la “Primavera Àrab” com Algèria, Tunísia o Egipte.
Els alumnes també han trobat un nou espai dedicat a l’enoturisme, amb la participació d’empreses d’allotjament rural i reconegudes marques de denominació d’origen que ofereixen, entre d’altres activitats, visites a bodegues i museus temàtics, cursos de cata o passejos entre vinyes. A més de l’oferta turística que proposen diferents Rutes del Vi espanyoles com la de Somontano o la Rioja Alavesa, també s’han presentat les propostes enològiques de la Toscana, una de les regions vitivinícoles més famoses i antigues d’Itàlia.
D’altra banda, també han destacat les propostes de turisme esportiu, una especialitat que combina l'aventura de viatjar amb la pràctica de l'esport. En aquets cas, participar en competicions com la Challenge-Barcelona (prova internacional de triatló) o els Sky Games de la Ribagorça Romànica es converteix en el principal motiu del viatge.
El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col•laboració dels Ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols i Palafrugell, ha posat en marxa els cursos de tècnic en informació turística que es porten a terme de febrer a juny. Els cursos de Formació Professional Ocupacional estant dirigits prioritàriament a persones treballadores en situació d'atur; són subvencionats pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Servei Públic d’Ocupació Estatal.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies