Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


MAIG 2012 - EL SERVEI DE CATALÀ DEL BAIX EMPORDÀ EXPEDEIX 71 CERTIFICATS DE CATALÀ A PLATJA D’ARO
Els dies 14 i 15 de maig es van cloure els sis cursos de català que el Servei de Català del Consell Comarcal del Baix Empordà ha fet de febrer a maig al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro. Un bàsic 1, dos bàsics 2, un bàsic 3, un elemental 1 i un intermedi 2 són els nivells impartits durant aquest segon quadrimestre del curs 2011-2012, amb una inscripció de 145 alumnes al febrer i 71 certificats expedits al maig. A banda de formar-se a les classes, alguns d’aquests alumnes han participat com a aprenents o voluntaris en la 10a edició del programa “Voluntariat per la llengua” per aconseguir, en el cas dels aprenents, llançar-se a parlar el català en un context real i distès, i pel que fa a les persones voluntàries, evitar canviar de llengua innecessàriament.
Els cursos de català del 2n quadrimestre i la 10 edició del “Voluntariat per la llengua” es van cloure amb un dinar de cuines del món que es va portar a terme el dia 16 de maig a la sala doble del Centre Cívic Vicenç Bou. Just abans de començar el dinar, alguns alumnes de nacionalitats diverses varen fer referència als ingredients i varen explicar el procés d’elaboració del plat en català.
La difusió de la propera convocatòria de cursos de català tindrà lloc durant el mes de setembre; la inscripció, a l’octubre, i l’inici dels cursos, els dies 5 i 6 de novembre. A banda de l’oferta de cursos presencials, el Servei de Català també ofereix cursos de català en línia a partir del Parla.cat, un espai virtual d’aprenentatge de la llengua catalana.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies