El Consell Comarcal del Baix Empordà i Ecovidrio participen a la campanya solidària “Recicla vidre per elles” en col·laboració amb la Fundació Sandra Ibarra

19/10/2022

La capital de la comarca, la Bisbal d’Empordà, participa en la campanya que ha començat aquest dilluns 17 d’octubre i s’allargarà fins el proper 2 de novembre.

El Consell Comarcal del Baix Empordà  i Ecovidrio presenten la campanya solidària “Recicla vidre per elles” en col·laboració amb la Fundació Sandra Ibarra. La població de La Bisbal d'Empordà participa  en aquesta campanya, desenvolupada amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama, que destaca la importància de tenir cura del medi ambient i cuidar la salut mitjançant la prevenció.

La campanya ha rebut el tret de sortida aquest dilluns, i s'allargarà fins al proper dia 2 de novembre de manera que durant uns quinze dies els contenidors siguin un reclam visual per a la ciutadania.

Ecovidrio ha instal·lat el contenidor per fomentar el reciclatge de vidre i la prevenció del càncer de mama. Ecovidrio transformarà els envasos de vidre dipositats en els contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra.

En aquesta ocasió, la campanya s'ha estès per més de 170 ciutats de l’Estat espanyol, com ara Madrid, Sevilla, Valladolid, Múrcia, Màlaga o Logronyo. D’aquesta manera, Ecovidrio ha instal·lat 400 contenidors roses. A més, l'entitat ha comptat amb Sandra Ibarra, presidenta de la Fundació que porta el seu nom, com a ambaixadora del projecte.

Com a símbol de la conscienciació i solidaritat amb el càncer de mama, Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un mini iglú especial per a l'ocasió, en el qual es destaca el lema de la Fundació Sandra Ibarra: “Plens de vida”. El mini iglú es podrà adquirir a través de la web Miniglú.es, i els beneficis es destinaran a la Fundació Sandra Ibarra per contribuir a la prevenció i recerca del càncer.