El Consell Comarcal del Baix Empordà promociona l’Empordà al Mercat del Ram de Vic

25/03/2024

El mapa de l’Empordà i els fulletons de senderisme i de camins de ronda han sigut els més demanats.

Dilluns, 25 de març de 2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha participat amb un estand al Mercat del Ram de Vic que s’ha celebrat del 22 al 24 de març de 2024. El Mercat del Ram ha comptat amb una extensa programació  d’activitats relacionades amb el sector agroramader i amb múltiples propostes lúdiques i comercials així com una mostra de turisme. 

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha decidit un any més participar-hi ja que la comarca d’Osona és un públic molt interessant de captar, coneixedor de l’Empordà i que per tant, pot venir sovint a la comarca a gaudir de la seva gran varietat d’atractius fomentant la despesa turística així com la desestacionalització de la temporada. 

El mapa de l’Empordà, les cales i camins de ronda i les rutes a peu han estat les publicacions més demanades al llarg dels tres dies de la fira. 

El  vicepresident segon del Consell Comarcal i conseller de Turisme, Raimon Trujillo, destaca que “el Mercat del Ram és un puntual per a la promoció turística del territori com demostren la multitud d’estands dels municipis del Baix Empordà assistents a l’esdeveniment i l’interès de suscitat pels diversos fulletons que hem repartit. Donem el tret de sortida a la temporada turística posant al mapa la nostra comarca i els seus racons fantàstics”.