Èxit de participació en l’Speed Dating de Calonge i Sant Antoni

29/03/2022

30 empreses, 134 llocs de treball i 251 candidats participen en les jornades ocupacionals d'avui.


Finalment 30 empreses ofereixen avui 134 llocs de treball a Calonge i Sant Antoni. Un total de 251 candidats s’han inscrit a la jornada Speed Dating i en total realitzaran 510 entrevistes de feina, ja que cada candidat es pot inscriure a més d’una oferta de treball. L'esdeveniment ha comptat amb l'assistència del vicepresident primer i conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà, Xavier Dilmé.

L’Speed Dating arriba així a la quarta edició enguany, amb l’expectativa de cobrir la major part de les ofertes de feina. En total s’ofereixen 134 llocs de treball, un 29% més que en l’edició anterior. Bona part de les ofertes de feina estan vinculades al sector turístic, especialment llocs de treball pel sector de la restauració i el sector hoteler i de càmpings com ara cuiners i cambrers, si bé també hi ha ofertes de feina de jardineria o lampisteria, vigilants de zona blava, personal de neteja o personal de supermercat entre d’altres. Les bones dades d’ocupació al municipi fan preveure que la temporada d’estiu serà complicada a l’hora de trobar segons quins perfils professionals, motiu pel qual des de l’organització enguany s’ha decidit avançar la jornada d’entrevistes ràpides per trobar feina. L’objectiu de l’Speed Dating és facilitar la trobada entre empreses que ofereixen llocs de treball i persones que busquen feina, un objectiu que en l’edició anterior va permetre cobrir el 90% de les ofertes de feina. La jornada comptarà amb la participació d’una trentena d’empreses que realitzaran entrevistes ràpides per conèixer les persones que busquen feina. L’objectiu és casar oferta i demanda d’ocupació. 

Èxit de contractació

Les jornades Speed Dating, que enguany arriben a la quarta edició, s’han consolidat a Calonge i Sant Antoni com una manera efectiva de posar en comú l’oferta i la demanda de feina.

L'Speed Dating són unes jornades ocupacionals que es porten a terme des de 2018 al Palau Firal de Sant Antoni, promogudes conjuntament per l'Oficina ACTIVA de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Cambra de Comerç de Palamós i el Consell Comarcal del Baix Empordà.