Neix l’Empordà Music Festival 

31/03/2022

La primera edició del festival tindrà lloc el 30 de juliol a la Bisbal d’Empordà i preveu acollir a 5.000 persones.


La primera edició de l’Empordà Music Festival aixeca el vol de la mà de l’entitat bisbalenca Els Voltors. El cartell inclou cinc bandes i dos discjòqueis: Zoo, Lágrimas de Sangre, Zzoilo, La Fúmiga, la Orquestra Di-versiones, Carlos Selektah i Carles Pérez. Més de 10 hores de música en directe, des de les sis de la tarda i fins la matinada. Serà el dissabte 30 de juliol a l’aparcament del Camp de Futbol Vell, al costat del passeig Marimon Asprer de la Bisbal d’Empordà i preveu acollir fins a 5.000 persones. 

Aquest dimecres al matí s’ha presentat el cartell a l’amfiteatre del Mundial, on s’han donat a conèixer tots els detalls d’aquest nou festival d’estiu, que compta amb la presència d’un ampli ventall de representants de la comarca i el territori gironí. L’acte ha comptat amb la presència de la consellera de cultura del Consell Comarcal del Baix Empordà, Agnès Gasull; l’alcalde de la Bisbal d’Empordà, Enric Marquès, el regidor de Cultura, Carles Puig; el vicepresident de la Diputació de Girona, Pau Presas; i amb els membres de l’entitat Pau Ferrer i Sònia Deulofeu. 

La música serà l’atracció principal del festival bisbalenc, però pas no l’única: el públic assistent podrà gaudir de diferents ambients per cada moment de la nit a l’anomenada Zona Village: relaxar-se al chill-out, degustar productes gourmet de les parades de foodtrucks o esdevenir les estrelles del photocall, entre d’altres. Bon ambient i bona música a preus populars: 15 euros per a les persones d’entre 6 i 14 anys i 25 per a les de més de 15 anys. L’organització ha destacat que l’Empordà Music Festival neix “de les ganes i la necessitat de tenir un esdeveniment propi amb essència empordanesa, lluny de la primera línia de mar, però amb l’objectiu de marcar l’agenda musical de l’estiu”. 

Durant l’acte de presentació, la consellera comarcal de Cultura, Agnès Gasull, ha posat en valor que “al Baix Empordà tenim un territori cohesionat, i amb l’Empordà Music Festival obrim la comarca. La cultura ens reforça com a destinació, com a comarca per visitar i gaudir. Oferint opcions culturals molt transversals”. Alhora, la consellera ha afegit que “des del Consell Comarcal del Baix Empordà estem al costat de les iniciatives d’entitats i projectes que generin un entorn cultural ric, divers, igualitari i integrador. Desitgem que sigui tot un èxit, i que sigui la primera de moltes edicions”. 

L’Empordà Music Festival compta amb el patrocini privat d’Estrella Damm, Coca-Cola, Casa Negre, Sol Gironès i Transports i Grues J. Solés. Alhora, compta amb el suport del Consell Comarcal del Baix Empordà, de la Diputació de Girona i de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. Es pot consultar més informació adquirir entrades a través del web del festival.